INNERNEW

WENDY SCHRAM

Mijn naam is Wendy Schram, getrouwd, 37 jaar oud en werkzaam in mijn praktijk InnerNew.

Toen ik nog jong was, wist ik al dat ik wilde gaan werken als psychotherapeut. Wegens omstandigheden heb ik eerst mijn diploma behaald om geschiedenis, aardrijkskunde en moraal in het middelbaar les te geven. Dertien jaar heb ik voltijds in het onderwijs moraal gegeven. Eerst in middelbare scholen en daarna in lagere scholen. Hierdoor heb ik veel ervaring op mogen doen in het werken met kinderen en jongeren.

Toch was er telkens een stemmetje dat mij vertelde dat ik mij verder moest gaan ontwikkelen. Mijn hart ligt bij therapeutisch werk. Na lang zoeken had ik de juiste opleiding gevonden en begon ik in 2009 aan de 4- jarige opleiding tot integratief therapeut aan de educatieve academie in Berchem. Na deze opleiding startte ik mijn eigen praktijk waar ik met veel plezier in werk. Mijn vele opleidingen en ervaringen vormen een stevige basis om op verder te bouwen.

Ik hou me steeds up to date van de nieuwste vooruitgangen binnen de zorg en vang met regelmaat verdiepende en verbredende cursussen aan.  Zo heb ik de cursussen assertiviteitstraining, talenten en kwaliteiten en werken met sprookjes succesvol afgerond. Ook ga ik zelf regelmatig in supervisie hetgeen ik belangrijk vind als reflectiepunt. Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen.

Lid van V.V. T.I.V. (Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving)  www.vvtiv.be

Lid van ABP-BVP Belgische Vereniging voor psychotherapie  www.abp-bvp.be

Lid van EAP European Association for Psychotherapie www.europsyche.org